Ege Bölgesi Kariyer Fuarı 21-22 Mart 2022 – Yaşar Üniversitesi

Ege Bölgesi Kariyer Fuarı 21-22 Mart 2022

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ve Ege Üniversitesi ev sahipliğinde; Ege Bölgesi’ndeki 20 Üniversitenin öğrencileri ve mezunları 21-22 Mart 2022 tarihlerinde Fuar İzmir A Holü’nde (Gaziemir) düzenlenecek olan “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı“nda; Kamu ve Özel Sektör kuruluşları ile bir araya geliyor.
İki gün boyunca gerçekleştirilecek; seminer, panel, atölye çalışmaları ve mülakat simülasyonları gerçekleştirilecektir. Fuar etkinlik programına bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Öğrencilerimizin kariyer yolculuğunda yol gösterebilecek, önemli bağlantılar kurabilecekleri bu fuara katılımları gelecekleri için önemli olacaktır. Fuara ilişkin detaylı bilgilere, katılım gösteren firmalara https://www.egekariyerfuari.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.
  • Öğrenciler; Yetenek Kapısı’na kayıt olarak Kariyer Fuarları sekmesinden oluşturacakları kayıt sonrası alacakları QR Code ile giriş yapabileceklerdir (ekte kayıt adımları yer almaktadır).
  • Akademisyenlerimiz, akademik kimlik kartlarını göstererek fuara giriş yapabilirler.
Ege Bölgesi Kariyer Fuarı kapsamında Üniversitemizin düzenlediği etkinlikler;
Panel ve Seminerler:
  • “CEO’ların Kariyer Yolculuğu” – Panel – (21 Mart 2022  – 13:30 – Yeşil Salon) – Moderatör: Melis ARIS (Yaşar Holding Kurumsal İlişkiler ve Sürdürülebilirlik Direktörü), Panelistler: Dr. Mehmet AKTAŞ (Yaşar Holding CEO), Önder TÜRKKANI (Arkas Holding CEO)
  • “Zaman Yönetimi ve Planlı Çalışma” – Seminer – (21 Mart 2022 – 13:30 – Salon 1) – Ali ÖZEL (YÜSEM Eğitmeni ve SAN Eğitim Danışmanlık & Ali Özel / Kurucu)
  • “Etkili ve Güzel Konuşma” – Seminer –  (21 Mart 2022 – 14:30 – Salon 3) – Uzman Turgut ONARIR
  • “Başarıya Giden Yolda 21.yy Yetkinlikleri”  – Seminer – (22 Mart 2022 – 11:00 – Salon 1) – Dr. Ali Galip AYVAT
  • “Geleceğine Yön Ver! (İş İlanı İnceleme, Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat)” – Seminer – (22 Mart 2022 – 13:00 – Salon 1) – Dr. Senem YILMAZ

Öğrenci Toplulukları Performansları:
  • Hip Hop Topluluğu ve Capoeira Topluluğu performansları (22 Mart 2022 Salı – 12:15- Fuaye Alanı)

Öğrenci Projeleri Sergisi
  • Mimarlık Böl., İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Böl., Endüstriyel Tasarım Böl. öğrenci projeleri sergisi (21-22 Mart 2022)

Katılmak için: