Ege İHRACATÇI BİRLİKLERİ “Ezber Bozan Mobilya Tasarım Yarışması” www.ezberbozantasarimlar.org – Yaşar Üniversitesi

EİB, teması “Fütüristik Çalışma Alanı Mobilyaları” olarak belirlenen “Ezber Bozan Tasarım Yarışması” düzenlemektedir. Yarışmanın prestiji, yaygın bir kitle tarafında izlenip takip edilecek olması nedeniyle Üniversitemizin tanınırlığı bilinirliğine de katkı sağlayabileceği, özellikle ulusal ve uluslar arası tanınmış tasarımcıların jüri üyeliğinde yer alması ve buna ek olarak ödül tutarlarının tatmin edici düzeyde yüksek olması nedenleri ile MEZUN ve ÖĞRENCİ lerimizin ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

Ege İhracatçı Birlikleri yetkilileri yarışma konusunda özellikle YAŞAR ÜNİVERSİTESİNİ ve ÖĞRENCİ ve MEZUN PROFESYONELLERİNİ bilgilendirmek üzere bir Zoom Meeting organize etmiştir. Yarışma: Mimarlık, Mühendislik, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültelerinin lisans veya yüksek lisans bölümleri öğrenci ve mezunlarına açıktır. Ürünler tanınmış Firmalar tarafından Üretilecektir.

Nakdi Ödüller, Yurtdışı Fuar Katılımları ve Yurtdışı Eğitim Bursları gibi diğer ödüller ile desteklenmektedir.

Ödüller öğrenci kategorisinde birinciye 15.000 TL, Profesyonel kategorisinde ise birinciye 30.000 TL olarak belirlenmiştir.

ÖĞRENCİ ;Birinci: 15.000 TL, İkinci: 10.000 TL, Üçüncü: 5.000 TL, EİB Özel Ödülü (3 Adet): 3.000 TL, Mansiyon Ödülü (4 Adet): 2.000 TL

PROFESYONELBirinci: 30.000 TL, İkinci: 20.000 TL, Üçüncü: 15.000 TL , EİB Özel Ödülü (3 Adet): 5.000 TL

ZOOM Meeting ID: 989 6002 3461

Passcode:618011