İzmir Design Factory AB Projesi Kapsamında Önerilen Dersler – Yaşar Üniversitesi

İzmir Design Factory AB Projesi Kapsamında Önerilen Dersler

Sevgili 3. e 4. Sınıf öğrencilerimiz,

Bir AB Projesi olan İzmir Design Factory projesi kapsamında geliştirilen ve aşağıda ders programı ve izlenceleri bulunan iki ders, birlikte alınması gereken bir paket olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında hem ders almak hem gerçek hayat tasarım deneyimi imkanları edinmek isterseniz [email protected] adresine talebinizi bölümünüz ve sınıfınız ile birlikte iletirseniz, Önder Hocamız dersin hocalarına talepleri topla olarak aktaracak ve sonrasında sizleri bilgilendirecektir.

ID0450 – Design Thinking – Üniversite Seçmeli ( İngilizce )- 5 AKTS Kredi – Cuma 08:30 – 12:30 (Ders izlencesini incelemek için tıklayınız.)

INDD4470 – Profesyonel Tasarım Deneyimleri – Endüstriyel Tasarımı Bölüm Seçmeli (Türkçe) – 5 AKTS Kredi – Salı 18:30 – 22:20 (Ders izlencesini incelemek için tıklayınız.)

İzmir Design Factory Rehberine ulaşmak için tıklayınız.