İZTEK İnovasyon Ar-Ge Ve Teknoloji Ödülleri’22 – Yaşar Üniversitesi

İZTEK İnovasyon Ar-Ge Ve Teknoloji Ödülleri’22

İZTEK İnovasyon Platformu olarak, çok sayıda projenin Ar-Ge ve Teknoloji başlıkları altında değerlendirildiği yarışmayı, yeni teknoloji ve metotların sanayiye kazandırılması, Ar-Ge, teknoloji ve inovasyon kültürünün yaygınlaşması, üniversite-sanayi işbirliğinin artırılması, Ar-Ge, teknoloji ve inovasyon çalışmalarında yeni ortaklıkların başlatılması, üretimdeki katma değerin çoğalması, yeni fikirlerinin sunulabileceği ve hayata geçirilebileceği platformun oluşturulması amacıyla 2 yılda bir düzenlenen  “İZTEK İnovasyon Ar-Ge Ve Teknoloji Ödülleri”‘ne sayılı günler kaldı.

Projeleri değerli jüri üyeleri; Özgün Değer, Yenilikçi Yönü, Ulusal Kazanımlar, Yöntem , Projenin Gerçekleşme Düzeyi, Proje Yönetimi Ekip ve Araştırma Olanakları, Yaygın Etki, İstihdam ve Kariyer Geliştirme Potansiyeli, Bilimsel İşbirliğinin Durumu vb. kriterlere göre değerlendirmektedir.

“İZTEK İnovasyon – Ar-Ge Ve Teknoloji Ödülleri’22 ” kapsamında belirtilen kriterlere uygun tüm proje başvurularını değerlendirmeye almaktadır.

Ödüller;

“Yılın En iyi Teknoloji Projesi ” başlığı altında 1. lik, 2. lik, 3. lük ve  Jüri Özel ödülü;

“Yılın En İyi Ar-Ge Projesi ” başlığı altında 1. lik, 2. lik, 3. lük ve  Jüri Özel ödülü;

“Yılın En İnovatif Öğrenci Projesi ” başlığı altında 1. lik, 2. lik, 3. lük ve  Jüri Özel ödülü;

olarak belirlenen konularda en yüksek puan derecesine göre belirlenecektir.

Aşağıdaki linkten etkinlik hakkındaki detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.